Sweden SWE  

rss

  • rss
Nyheter, Pressmeddelanden - Amway Amway
AMWAY™ I SAMARBETE MED GLOBAL ENTREPRENEURSHIP WEEK

2015.10.02 - 

SPONSORSKAP LYFTER fram den årliga rapporten Amway Global Entrepreneurship Report

Amway främjar företagande världen över och sponsrar därför Global Entrepreneurship Week (GEW) 2015, 16–22 november, för att marknadsföra Amway Global Entrepreneurship Report (AGER).

GEW hålls varje år under en vecka i november och är ett evenemang som uppmärksammar innovatörer och jobbskapare som organiserar startups som förverkligar idéer, skapar ekonomisk tillväxt och förbättrar välfärden.Företagare och andra intressenter möts lokalt, nationellt och globalt i allt från storskaliga tävlingar, till individuella nätverkssessioner. Aktiviteterna är utformade för att få deltagarna att upptäcka sin potential som innovatörer och initiativtagare genom att presentera nya möjligheter.

”Relationer som bygger på tillit och lojalitet är det som ligger till grund för entreprenörens framgång”, säger Amways vd Doug DeVos. ”I samarbete med GEW får vi möjlighet att öka medvetenheten om företagarnas roll i världsekonomin. Det skapar ett bra utgångsläge för båda våra organisationer att inspirera entreprenörer och skapa en mer gynnsam miljö för deras framgång.”

GEW är mer än en kampanj för ökad medvetenhet – GEW engagerar aktörer inom företagandets alla områden och stärker därigenom de ekosystem som byggs upp kring startups världen över Evenemanget fungerar som en katalysator för kontaktskapande och samarbete mellan entreprenörer, mentorer och investerare, men även för forskare och beslutsfattare som är intresserade av riktlinjer och åtgärder som främjar ekonomisk tillväxt. Vid förra årets evenemang deltog 157 länder, och fler än 11 000 organisatörer arrangerade 28 000 aktiviteter där över 8,2 miljoner deltagare medverkade.

”Intresset för startups och företagande fortsätter att växa över hela världen”, sa Jonathan Ortmans, vd för Global Entrepreneurship Week. ”GEW ger en adrenalinkick åt utvecklingen av en ny typ av globalt företagande med tillgång till den fortbildning, forskning och de nätverk de behöver för att maximera sin potential.”

Dessutom sprids nyheter om AGER 2015 till en global publik genom nationella kampanjer i 160 länder, där GEW agerar som officiell Amway-partner från 1 oktober 2015, till 1 oktober 2016. ”Detta partnerskap stärker vår trovärdighet genom att vår publik breddas”, tillägger De Vos. ”Vi når ut till 44 länder med AGER, och dessa marknader kommer nu att skapa nya nätverk med respektive GEW-kontakt. Dessa relationer kommer ofrånkomligen att inspirera till företagsutveckling på gräsrotsnivå.”

AGER 2015 kommer att offentliggöras under GEW, onsdagen 18 november. Ytterligare en höjdpunkt den 18 november är den Facebook-chat (facebook.com/amway) där Amways vd Doug DeVos offentliggör AGER 2015 kl. 7:00–8:00 EST. Chatten marknadsförs världen över som ett evenemang under GEW och som en av höjdpunkterna. Under denna händelserika morgon startar dessutom ett evenemang i Washington DC, kl. 8:30–10:00 EST, med en expertpanel inom företagande under ledning av Amway och GEW.

 

# # #

 

 

Om Amway™
Amway är ett direktförsäljningsföretag med en omsättning på 10,8 miljarder USD. Företagets huvudkontor ligger i Ada, Michigan, USA. Amways bäst säljande varumärken är Nutrilite™/Nutriway™ vitaminer, mineraler och kosttillskott, Artistry™ hudvård och makeup samt eSpring™ Water Treatment System – alla produkter säljs enbart genom oberoende ABO:er. Den globala försäljningen 2014 gjorde Amway till världens främsta direktförsäljningsföretag enligt Direct Selling News 2015 Global 100. Företagsnyheter hittar du på globalnews.amway.com.

Om Global Entrepreneurship Week
Varje år under en vecka i november inspirerar tusentals evenemang och tävlingar miljontals deltagare runt om i världen till att delta i aktiviteter för entreprenörer som sammanför dem med potentiella samarbetspartners, mentorer och investerare. Sedan starten, 2008, har Global Entrepreneurship Week expanderat till 160 länder och skapat och stärkt ekosystem kring företagande världen över. Initiativet drivs av Ewing Marion Kauffman Foundation och sponsras av dussintals världsledare och ett nätverk av mer än 11 000 partnerorganisationer. Mer information hittar du på www.gew.co och genom att följa @unleashingideas på Twitter.

Mer information lämnas av:
Mette Bettina Henius
Senior Corporate Affairs Manager – Amway Scandinavia
Telefon: (+45) 4331 3209 eller (+45) 4060 4959
E-post: mette_henius@amway.com

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia