Sweden SWE  

rss

  • rss
Pressmeddelanden - Skönhet
ARTISTRY EXACT FIT™ LONGWEARING FOUNDATION & ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ COLLECTION

2016.04.19 - 

ARTISTRY EXACT FIT™ LONGWEARING FOUNDATION: 24 TIMMAR AV FULLÄNDAD PERFEKTION

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ COLLECTION: PERFEKT SKÖNHET OCH LYSTER I 12 TIMMAR

I dagens hektiska värld är kvinnor på språng. Eftersom det finns ont om tid behöver de en makeup som sitter länge så att deras look håller hela dagen och ända in på natten. Som global innovatör inom makeup har varumärket ARTISTRY™ genom lanseringen av ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation utvecklat lösningar som ger ett naturligt, perfekt resultat i upp till 24 timmar samt ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye and Cheek Collection som framhäver naturlig skönhet i upp till 12 timmar.

Teresa Palmer, skådespelare och ansikte för ARTISTRY™, njuter av de enkelt skapade, naturliga lookerna som håller länge.

FÖRÄNDRA HUDENS STRUKTUR
ARTISTRY EXACT FIT™ Foundation är en unik och lyxig blandning av tahitisk pärlemor och optiska prismor som filtrerar ljuset och skapar en mjuk effekt genom att sudda ut skönhetsfel och synliga porer. Den är lätt och oljeabsorberande och innehåller även de hudvårdande ingredienserna vitamin E och rent norskt fjordvatten som ger en mjuk och fräsch hud.

Perfektion som håller länge börjar med ARTISTRY EXACT FIT™ Foundations revolutionerande Color Lock Technology. Oavsett aktivitet, väder eller luftfuktighet är pigmenten perfekt anpassade för att hålla länge och ge en skön känsla.ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation finns nu att köpa. Den är parfymfri, oljefri och kan användas i området kring ögonen.Den passar alla hudtyper.

”Den innovativa sammansättningen i ARTISTRY EXACT FIT™ Longwearing Foundation finns i 12 nyanser med en perfekt finish”, förklarar Rick DiCecca, Artistrys globala makeupartist. ”Den behöver inte fräschas upp under dagen och ger ett långvarigt resultat för den generation kvinnor som har en aktiv livsstil.”

MATCHA DINA FÄRGER
ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye and Cheek Collection är utformad med fokus på detaljer för att framhäva naturlig skönhet och hudens lyster – för ett perfekt resultat i upp till 12 timmar. Skapa den look du vill med nya ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye Shadow Quads, rouge och longwearing Eye Pencil. Välj bland ett urval av paletter för obegränsade looker – från stilren daglook till dramatisk kvällslook och allt däremellan. Varje palett har matchande färger för en vacker och självsäker färgboost. Mixa, matcha, skapa och lek som en makeupartist.

Artistry Signature Color™ Eye Shadow Quads: Varje utsökt färgpalett innehåller matchande färger i fyranyanser för förtrollande ögon. Upptäck de sammetslena ögonskuggorna som vackert blandas och byggs upp med multidimensionell finish – matt, metallic, skimrande och silkeslen.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Blush: Det silkeslena rouget finns i matt till skimrande finish för att passa alla hudtoner. Den ljusreflekterande tekniken framhäver med perfektion den naturliga ansiktsformen och dess kontur.

ARTISTRY™ Signature Color Compact är ett elegant etui designat av makeupartisten Oliver Van Doorn och som passar både ögonskuggorna och rouget. ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Longwearing Eye Pencil : Den dubbelsidiga utformningen med ögonpenna och sudd gör denna ögonpenna till det ultimata redskapet för att skapa multipla effekter: från exakta konturer till sensuella linjer eller en dramatisk kvällslook. Den krämiga sammansättningen gör appliceringen jämn och enkel.

Information om försäljningspris inklusive moms:
ARTISTRY SIGNATURE COLOR Eye Shadow Quads Refill (Refil)
Smokey Eye – Sprice Brown – Plumberry – Natural Glow – Pink Chocolate:                384,00 SEK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Eye Shadow Quads Bundle (Refil & Compact)
Smokey Eye – Sprice Brown – Plumberry – Natural Glow – Pink Chocolate:                517,00 SEK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Blush Refill (Refil)
Golden Light – Soft Rose – Peachy Pink – Sweet Pink                                                        221,00 SEK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Blush Bundle (Refil & Compact)
Golden Light – Soft Rose – Peachy Pink – Sweet Pink                                                       370,00 SEK

ARTISTRY SIGNATURE COLOR Longwearing Eye Pencil (rajauskynä)
Black – Brown – Graphite Shimmer – Plumberry                                                                217,00 SEK

Övrig information
Kontakta Imelda Vital, Senior Area Manager Corporate Affairs
Telefon: +32 2 722 99 10
Mobil: +32 477 137 965
E-post: Imelda_vital@amway.com

Om ARTISTRY™ ARTISTRY™ tillhör världens fem bäst säljande hudvårdsmärken (Källa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims). ARTISTRY™ grundades 1958 av två äkta makar och innehåller ett produktutbud med avancerade hudvårdsprodukter som utvecklats med ny teknik och patenterade växtingredienser. Produkterna är inriktade mot både de biologiska och miljömässiga tecknen på åldrande hos män och kvinnor. ARTISTRY™ erbjuder dessutom klassiska och säsongsbetonade makeupkollektioner för ansikte, ögon och läppar. Dessa högklassiga produkter återspeglar den globala forskning, utveckling och kvalitetssäkring som genomförs av ett nätverk av över 900 forskare, och leds av en styrelse av vetenskapliga och akademiska rådgivare – som arbetar tillsammans för att tänja på gränserna inom skönhet.

 
Om Amway Amway är ett av världens ledande direktförsäljningsföretag. Företaget är familjeägt och etablerades 1959 i Ada, USA. Det bedriver verksamhet i mer än 100 länder och områden med en omsättning på 9,5 miljarder USD 2015. Amway erbjuder mer än 450 produkter inom skönhet, välbefinnande och hemmet. Amways bäst säljande varumärken är Nutrilite™/Nutriway™ vitaminer, mineraler och kosttillskott, Artistry™ ansiktsvård och makeup – alla produkter säljs enbart genom oberoende ABO:er. Företagsnyheter hittar du på www.amway.se

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia