Sweden SWE  

rss

  • rss
Pressmeddelanden, Uncategorized -
Läckra produkter till träningsväskan i den nya herrserien HYMM™

2016.07.26 - 

HYMMär en ny serie av herrprodukter med botaniska ingredienser till män som tar sig tid att ta hand om sin kropp och har behov av en enkel men utmärkt daglig rutin efter träning.  HYMM2-in-1 Hair & Body Shampoo med vattenmyntextrakt med uppfriskande egenskaper, och HYMM Roll-on-deodorant med salviaextrakt som verkar mot lukt och har en antibakteriell effekt tar honom fort vidare i dagens program.

 

Amway har i den nya herrserien HYMM™ utvecklat två kvalitetsprodukter, perfekta för mannen som tränar, engagerar sig i sina produkter och vill ha en enkel och effektiv daglig rutin. HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo och roll-on-deodoranten tar väldigt lite plats i väskan, men ger honom ändå allt som han behöver.

Serien är dermatologiskt testad och skonsam mot känslig hud. Den har doftnoter av bergamott, hav och ceder vilket ger en frisk och ren signaturdoft.

HYMM™ 2-in-1 Hair & Body Shampoo är en ”one man, one solution”-produkt som lämnar kroppen ren och fräsch med en lätt doft och gör håret mjukt och snyggt. Den innehåller extrakt från örten vattenmynta, som ofta hittas vid vattenströmmarna i den skandinaviska naturen.Örten är känd för att vara uppfriskande och har en stimulerande egenskap, precis som havsmineralerna som också ingår i produkten.

Förpackningen är enkel, lätt att hantera med en hand och enkel att bära med i väskan. 250 ml. Rekommenderat detaljhandelspris: 76 kronor 

HYMM Roll-on Deodorant är utvecklat med extrakt från salviablad, som är kända för att motverka lukt och har en antibakteriell effekt.Deodoranten innehåller inte aluminiumsalter, vilket låter huden att andas och göra sig av med värmen medan doften håller kroppen fräsch och luktfri.

Den torkar snabbt på kroppen, är genomskinlig och lämnar därför inga spår på kläderna. Förpackningen är lyxig med en snygg design och är lätt att använda. 100 ml. Rekommenderat detaljhandelspris: 100 kronor 

HYMM™ kan köpas direkt från återförsäljare som ger personlig rådgivning och service. Hitta återförsäljare på Amway.se

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia