Sweden SWE  

rss

  • rss
Nyheter, Pressmeddelanden - Skönhet Välbefinnande Skönhet Välbefinnande
Skönhet kommer inifrån med Truvivity by Nutriway

2016.04.13 - 

Kosttillskottet Truvivity by Nutriway™ med PhytoInfuse™ complex och PhytoCeramide complex är Amways senaste tillskott inom vetenskaplig hudvård.

Forskarna i Amways laboratorier, som är bland världens främsta inom banbrytande hudvård och kosttillskott, har använt sin kunskap inom båda kategorierna för att utveckla kosttillskottet Truvivity by Nutriway som riktar sig till både kvinnor och män.

Ansiktskrämer kan förbättra hudens utseende och skydda mot yttre faktorer som kyla, sol och torr luft. Men många hudproblem kommer sig av dåliga kostvanor och sömnbrist. Därför har Amway utvecklat kosttillskottet Truvivity by Nutriway som bidrar till hudens välmående inifrån.

”När vi blir äldre blir huden tunnare och ceramiderna i stratum corneum (överhuden) blir tunnare och förlorar förmågan att fungera som en effektiv hudbarriär. Resultatet blir därför en tunnare och torrare hud,” förklarar Dawna Venzon, Phd, RD, Amway Senior Research Scientist. Med Truvivity by Nutriway-serien får du en verkligt holistisk källa till skönhet. Konventionell hudvård återfuktar endast huden utifrån, men med Truvivity by Nutriways ingredienser får huden näring och byggs upp inifrån.

Truvivity by Nutriway innehåller två nya ingredienser: PhytoInfuse™ complex innehåller tre växtextrakt från nypon, gojibär och vindruvskärnor. Extrakt från vindruvskärnor och nypon bidrar till att skydda kroppens celler mot fria radikaler. Veteceramiderna i PhytoCeramide complex är naturliga, glutenfria växtceramider från fulkornsvete.

Serien består av Truvivity by Nutriway Beauty Supplement och Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink som tillsammans främjar hudens välmående med en blandning av näringsrika ingredienser:

Truvivity by Nutriway Beauty Supplement är ett kosttillskott med vitamin A, C och zink som tillsammans bidrar till en hälsosam och normal hud.Vitamin C och zink skyddar även hudens celler mot oxidativ stress. En blisterförpackning består av två tabletter som tas varje kväll som en del av den dagliga hudvårdsrutinen. Under natten verkar ingredienserna tillsammans med hudens egen återuppbyggnadsförmåga för att bekämpa följderna från yttre påverkan från sol, miljö och en hektisk livsstil.

Truvivity by Nutriway Beauty Powder Drink är ett komplement till Truvivity by Nutriway Beauty Supplement och innehåller vitamin C, PhytoCeramide complex, zink och tranbärsextrakt. Det drickbara kosttillskottet har en läcker grapefruktsmak och kan avnjutas både på morgonen och under dagen. Rekommenderat pris inkl. moms: 966,00 SEK

Truvivity by Nutriway kommer att lansera fler produkter den närmsta tiden.

Om Nutriway™
Nutriway säljs exklusivt av Amway och är ett av världens mest sålda varumärken inom vitaminer och kosttillskott. Teamet bakom Nutriway använder sig av erfarenheter från 80 års vetenskaplig forskning för att garantera en förstklassig process, ”från frö till färdigt kosttillskott”, som bevarar kvaliteten och maximerar resultatet, effekten och säkerheten i produkterna. Nutriway är det enda globala varumärket inom vitaminer och kosttillskott som odlar, skördar och bearbetar växter på certifierade ekologiska gårdar som ligger i USA, Mexiko och Brasilien. Sedan 2008 har Nutriways produkter varit ’The Official Nutrition Supplements of AC Milan.’

*Källa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.

Om Amway
Amway är en av de ledande, familjeägda verksamheterna i världen och säljer över 450 förstklassiga produkter inom skönhet, välbefinnande och artiklar till hemmet exklusivt via ett oberoende nätverk av distributörer direkt till konsumenterna. Verksamheten grundades 1959 i Ada, USA och finns i över 100 länder och hade en omsättning på över 10,8 miljarder dollar under 2014. Amways bästsäljande varumärken är Nutriway vitaminer, mineraler och kosttillskott, Artistry hudvård och makeup och eSpring vattenfiltreringsssystem. För mer uppdateringar om verksamheten, besök www.amway.se

Mer information lämnas av:
Imelda Vital
Senior Corporate Affairs Area Manager
Telefon: Telefon: +32 477 13 79 65
E-mail: imelda_vital@amway.com

Kommentera

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia